dimecres, 23 de febrer del 2011

Pete Mickeal es perd el que queda de temporada


Quan el juny de l'any passat, el FCBarcelona va ampliar el contracte del jugador nord-americà, sabien que era un jugador que a causa de l'edat era propens a lesionar-se, com ja s'havia vist l'anterior temporada. Gràcies al seu gran rendiment se'l va renovar un any més, i ell va demostrar les ganes que tenia de jugar en aquest equip en el partit contra Lakers, on va demostrar que aquest any podia ser el referent de l'equip amb el permís de Juan Carlos Navarro.

Tot va començar el novembre de l'any passat, quan Mickeal va lesionar-se la ròtula de la cama esquerra, que el va fer romandre dues setmanes de recuperació. Just en plena recuperació, el jugador va patir un trencament en de la mateixa ròtula el qual el va fer estar dos mesos sense jugar passant per l'operació del genoll. El FCBarcelona, amb aquesta important baixa va recórrer al fitxatge de Allan Anderson, un estil de jugador molt semblant a Mickeal.

Beneït problema que va tenir Xavi Pascual alhora d'escollir quin jugador extra-comunitari descartaria per jugar la Copa del Rei 11'. La decisió de deixar Mickeal fora va ser encertada, perquè tot i que s'havia recuperat no portava el ritme de partit necessari pel torneig del KO. El seu substitut va ser MVP de la Copa. El mateix problema tenia Pascual en la lliga ACB, i va decidir de fer rotacions i fer-los jugar segons la forma i l'equip rival. Però dissabte passat salta la notícia: 
Pete Mickael haurà d'estar quatre mesos de baixa, després ser-li diagnosticat un troboembolisme pulmonar. D'aquesta manera, l'aler americà es perdrà el que resta de temporada, de manera que el seu últim partit com a blaugrana seria el 20 de novembre, si no es renova el seu contracte amb l'equip blaugrana, després de tornar lesionar del genoll esquerra.
Xavi Pascual tenia pensat fer que Pete Mickael tornés a vestir de curt, durant elpassat partit d'Eurolliga, que enfrontava el Regal FC Barcelona i el Lottomatica de Roma, però aquests problemes respiratoris aconsellar la seva no participació en el partit.



D'aquesta manera Xavi Pascual perd un home important de cara a la temporada però no haurà de fer descartar cap jugador.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada