dissabte, 7 de maig del 2011

El Madrid es queda sense la 9na Eurolliga

El Madridisme venia molt entusiasmat amb la fita aconseguida, d'arribar després de 18 anys a una altre Final Four, i és que aconseguir una Eurolliga en la ciutat del teu màxim rival no es pot veure tots els anys (com ha pogut fer aquest anys ja el Barça amb la Copa del Rey jugada a Madrid). S'enfrontava contra el Maccabi de Tel Aviv, i els israelians van demostrar la seva major experiència a aquest final de competició guanyant el partit en la segona meitat.
Els dos equips van començar molt nerviosos el encontre i cap dels dos va poder marxar en el marcador. Felipe i Tomic estaven controlant el joc interior tant en atac i en defensa. Tot i que el Reial Madrid va aconseguir anar aguantant a ràfegues, el Maccabi va ser molt superior i va trencar definitivament el partit a l'inici de l'últim quart. Els de Blatt estaven més còmodes a la pista, salvaven la defensa blanca (ahir de negre) que feia excessives concessions. I quan el Madrid estava bé en defensa, es trobava amb cistelles sobre la botzina del Maccabi que acabaven de abaixar la moral dels madrilenys.
El Madrid no va funcionar com a equip en cap moment. Ni amb l'heroica o l'orgull va tenir prou aquesta vegada davant d'un Maccabi seriós, ben plantat darrere i eficaç en atac posant la pilota a Schortsanitis per començar. El grec va causar estralls i aquí va començar a fonamentar la victòria. Més endavant, un parell de cistelles de Pargo van acabar d'enfonsar la moral d'un Madrid atemorit davant l'afició i el joc israelita i que va pecar d'inexperiència amb unes llacunes mentals preocupants com quan Fischer va regalar una pilota de fons després de cistella i que va acabar en un 2 +1 de Eidson (53 -43 min29. Estava clar que el Madrid no tenia el seu dia i que seria impossible guanyar.

Resultat final: MACCABI 82-63 REAL MADRID

A la final els israelites es trobaran amb el Panathinaikos que a la segona part també va demostrar la seva superioritat davant el Montepaschi italià.