dimecres, 4 de maig del 2011

El Manresa aconsegueix la PERMANÈNCIA!

Primer de tot enhorabona al conjunt manresà que per fi ha assolit la permanència a la lliga ACB a falta d'una jornada pel final de la lliga. Un equip amb aquestes ganes tot i el pressupost més baix de la lliga no podia baixar, de tot cor, ENHORABONA!

L'equip de Ponsarnau s'ha acabat enportant un partit molt disputat contra el Asefa Estudiantes (69-63). Bon partit de Sergiy Gladyr que, amb 20 punts s'ha convertit en el líder atacant dels manresans i clau en els minuts finals.

Després d'un igualat primer quart, els "colegiales" han començat a escapar-se en elmarcador en els segons deu minuts de partit. No obstant això, quan els de Luis Casimiro han aconseguit el seu màxim avantatge de 13 punts (27-40), els locals han sabut reaccionar amb un parcial de 11-0 que tornava a igualar el partit.

El matx ha arribat igualat als instants finals del mateix i un Manresa amb el cap fred i amb les ganes d'assolir la permanència ha jugat millor en els moments decisius i els ha valgut per aconseguir un triomf que val dos salvacions, ja que amb aquest resultat no només s'asseguren la permanència el conjunt català,també ho ha fet el Meridiano Alacant. Per contra, el Menorca Bàsquet serà equip d'Adecco Or la temporada que ve i l'Estudiantes, amb aquesta derrota, es queda gairebé sense opcions de 'play-off'.