dimarts, 3 de maig del 2011

El Regal es proclama campió de la fase regular

Degut a la derrota del Real Madrid a la pista del Fuenlabrada en el derbi madrileny i la victòria contra el Lagun Aro, els blaugranes s'asseguren el factor pista en els Play-off finals de la ACB.
Els de Xavi Pascual van aprendre dels errors de l'últim partit i van trencar el partit després del descans gràcies a la seva gran treball en defensa ia la inspiració d'un Fran Vázquez intractable (14 punts i 12 rebots).

L'equip català es va refer del seu mal inici de partit (2-10, min.4) amb dos triples de Ricky Rubio i quatre punts de Lorbek en la pintura (12-12, min.7). El Lagun Aro, però,  va seguir manant al marcador (12-16, min.8) fins que Joe Ingles defensar a un Andy Panko que va fer molt de mal jugant de tres. Un parcial de 6-0 va permetre als blaugrana emportar-se el primer quart (18-16).

El Regal FC Barcelona, ​​amb un Ndong brutal tant en atac com en defensa, els blaugranes van marxar de 10 punts als 3 minuts del 2n quart (27-17). Quan els donostiarres van tornar a ficar pilotes a Doblas i Panko va superar Morris amb ràpides penetracions la distància en el marcador va tornar a estrènyer (32-27, min.17). Navarro va sumar la seva primera cistella un minut abans del descans a què el Regal FC Barcelona va arribar amb un avantatge de 41-33.

El conjunt blaugrana va sortir llançat després del descans i amb un parcial de 10-0 liquidar el partit (51-33, min.24). Els triples de Rubio i Navarro i el domini sota els cèrcols d'un motivadíssim Fran Vázquez van trencar l'equip de Pablo Laso.

Tot i un parcial de 0 a 9, els blaugranes no es van relaxar en l'últim període. Ndong va continuar mostrant la seva agresivitat quan està motivat i Navarro va viure la seva millor ratxa anotadora per portar el seu equip fins a una màxima de 26 punts de diferència (81-55).