dimarts, 26 d’abril del 2011

Amb Navarro tot és més fàcil

Regal Barça va acabar guanyant el derbi català de la jornada contra el DKV Joventut en un partit que se l'hi havia posat de cara des de bon inici.
El partit venia precedit d'una mala ratxa dels dos equips, d'un Barça que encara no s'havia retrovat tot i la victòria de la setmana passada, i un DKV Joventut que venia de perdre de manera estrepitosa a Granada.

El partit va començar molt bé pels blaugranes que van propiciar als badalonins un parcial de 0-9 als primers tres minuts. Navarro i Anderson anotaven amb molta facilitat i el Joventut no es va trobar còmode a pista fins el 8 a 22, perdent de 14 punts, on es van tranquilitzar i començar a jugar bé gràcies a Mc Donald.
N'dong abans de la mitja part va ser el rebulsiu del Regal per tornar a marxar en el marcador.

Els verdinegres van sorprendre novament al seu rival en l'inici del tercer període i amb tres triples consecutius es van situar a un punt del seu rival (39-40, min.23. L'encert de Jelinek va mantenir el DKV Joventut en el partit fins que va aparèixer Lorbek per donar oxigen el Barça  (50-57, min.30). La tranquil·litat li va durar poc als de Xavi Pascual, que es van estavellar contra la defensa en zona i no van fer valer la seva superioritat física sota els taulers.

Ricky Rubio va anotar la seva única cistella de l'últim període quan ja s'havia complert el minut 35 i el DKV Joventut s'havia tornat a posar a un punt.

Juan Carlos Navarro, amb un triple després que McDonald fallés un tir clar per empatar el partit a 60, i una cistella a 27 segons del final, va resoldre el partit (62-67). Tot i així el DKV Joventut va disposar d'un tir desesperat per forçar la pròrroga quan el marcador va quedar en el definitiu 65-68.