dissabte, 2 d’abril del 2011

Tant sols 1 de 3 possibles.

Després de deixar passar uns dies per comentar la merescuda eliminació del Barça a l'Eurolliga, he pogut reflexionar i no criticar en calent, ja que del que es diu t'acabes enpenedint. Dit això, comento el que van ser els partits:


Només tindrem un representant de la lliga ACB a la final del St.Jordi, i és que dijous Regal Barça i Caja Laboral certificaven els pronòstics de que si continuaven jugant igual que ho havien fet als anteriors partits d'Eurolliga, no podrien estar a la final al St. Jordi, i així va ser. Les males defenses d'ambdós equips van fer aigües. Un bon moviment de pilota, un simple Pick'&'Roll o una passada al pal baix (poste) desfeien qualsevol intent de pressió o zona dels dos equips. 
El Panathinaikos va saber deixar Navarro fora del partit i el Barça no va saber atacar una defensa bastant agressiva. El Barça va provar un altre cop la zona (dos punys) contra un equip que es trobava còmode des de la línia de 3 punts, amb "alas" amb un bon tir com Tsartsaris o Fotsis. Els pick't&'rolls eren constants cap a Batiste i el mateix Tsartsaris que destruien qualsevol intent d'ajuda dels defenses blaugranes degut a falta d'agressivitat defensiva, ni Fran, ni N'dong van aportar bones defenses i el que no s'entén és que Pascual deixés a Perovic tot el partit a la banqueta quan és un pivot gros, difícil de fer-lo recular. A la falta d'agressivitat en defensa se li afegia poc encert en el llançament i poques idees a l'hora de distribuir la pilota, fet que va provocar un baix marcador a la mitja part. El Barça no va creure en la victòria en cap moment, veient la banqueta semblava que ja havíem perdut a la mitja part, no s'animaven entre si, i fins al final del partit no van veure una petita llum al final del túnel que els va portar la possibilitat de portar el partit a la pròrroga en l'última jugada.

Pel que fa el Baskonia, va tenir una primera part excel·lent en atac amb un gran Teletovic, però es van trobar el equip de Tel Aviv enxufadíssim que també li entrava tot, i va continuar sent així, arribant quasi bé als 100 punts al final del matx. El Caja Laboral no va mantenir el mateix nivell en atac i el desànim que es creava al veure que tot i una bona defensa, a l'altre equip li entrava tot i que a ells res, va acabar d'enfonsar als bascos que s'acomiadaven així de la Final 4.

El Power "Pesic" Valencia va saber treure el cap a temps i va provocar el cinquè partit contra el Real Madrid.
Un gran Rafa Martínez va ser el líder d'un equip que tot i les importants baixes com la de Claver està sabent jugar a la perfecció amb un bon Savanovic tant en defensa com en atac i una magnífica distribució de Omar Cook que va acabar amb 7 assistències. 
L'eliminatòria està molt igualada i ho demostren les estadístiques: el primers dos partits es van decidir per 6 punts de diferència i el tercer i quart partit per 9 punts, que els fan empatar fins i tot en la diferència de punts a favor i en contra de l'eliminatòria.

Veurem les reaccions de cada equip aquest cap de setmana en la lliga ACB.

2 comentaris:

  1. Lo del Caja Laboral ja m'ho esperava, però lo del Barça no.
    Vist els tercer partit, ja si que ho veia molt difícil, però la veritat és que la decepció va ser brutal.
    Dels 7 punts que vas escriure al post anterior, no crec que el barça en complís ni un. I a sobre, Navarro lesionat.

    Espero que el dissabte contra el Madrid es reaccioni, podria fer molt mal perdre, anímicament ja no se si s'aixecarien.

    Salutacions des de www.tenimunblog.com

    Un pal fer la crònica de les 3 derrotes catalanes...

    ResponElimina
  2. ja la tens, vaya cap de setmana més nefast!!

    ResponElimina