diumenge, 10 d’abril del 2011

Què l'hi passa al Regal Barça?

El Barça va perdre ahir a la Caja Mágica després d'un partit molt estrany on els madrilenys marxaven fàcilment en el marcador però tot seguit el Regal, sense Navarro però amb un encertat Ingles l'hi remuntava. Ho vam poder veure vàries vegades fins que als minuts finals el Barça va aconseguir avançar-se, però unes rigoroses accions arbitrals favorables als madrilenys van decantar el partit pels blancs.

A destacar del partit la cabrejada que portava Xavi Pascual amb algunes accions defensives dels seus jugadors, que sembla que cada dia que passa li perdin més el respecte. No va saber canviar el rumb del partit i tranquil·litzar als seus homes, que des de feia més de dos anys no perdien contra el Madrid Cada cop veig més clar que o hi ha un canvi de jugadors important o el primer en marxar serà Pascual.

Jornada negre un altre cop pels catalans, ja que Joventut i Manresa també han fallat davant els seus rivals i jugant a casa.

L'Assignia ha perdut molt dignament contra el Caja Laboral, remuntant 15 punts en contra de la mitja part i posant-se per davant a falta de 40 segons per la finalització del encontre. Un cop més han aparegut San Eme i Teletovic per endur-se la victòria final.

La notícia destacada de la jornada 29 de la ACB ha estat la de Jasey Carroll. Veient-lo a Madrid a la Copa del Rey ja vaig quedar meravellat d'aquest jugador, i des de fa 3-4 jornades ho està fent tota la ACB. Un cop més ha estat el líder ofensiu del seu equip, aquest cop destrossant el DKV Joventut amb 35 puntets de no res... El partit ha servit per la reivindicació de l'afició badalonina amb el seu equip, que a part de la baixíssima entrada a l'Olímpic d'avui al partit, li ha dedicat una sonora pitada al seu equip.

2 comentaris:

  1. Que Xavi Pascual s'ho te bastant cregudet crec jo.
    A part el problema de Ricky que ja se sap.
    Tot es psicològic.

    ResponElimina
  2. Començo a creure que potser Xavi pascual no pot amb l'equip. No se que els hi passa, sembla problema mental. Una barreja de falta de motivació i depressió perquè les coses no surten.

    Esperem que se'n surtin, i s'aixequin

    ResponElimina