dijous, 28 d’abril del 2011

El jugador de moda, Jaycee Carrol

La sensació del final de temporada és Jaycee Carrol, el base del Gran Canaria amb actuacions estelars que estan portant al Granca a una meritòria 6na posició. L'escorta estadunidenc compleix el seu segon any com a jugador grancanari i, en el millor moment de la seva carrera, afronta una recta final d'infart als comandaments de l'equip claretià.

Carroll va recordar els seus inicis en Evanston High School, on va arribar a la mitjana 39 punts i 9 rebots. Abans d'anar a Utah State University, Carroll va passar dos anys a Xile com a missioner. Aquelles experiències, algunes més positives que altres li van servir per millorar com a persona, però també com a jugador de bàsquet.

El no ser escollit en el draft de l'NBA va ser una decepció per a ell, però en cap moment va deixar de esforçar-se, i el seu joc d'equip el va portar a donar el salt a Europa en detriment de jugar a les lligues de desenvolupament.

Actualment, Carroll lidera la classificació de màxims anotadors amb 19,6 punts per partit, i el tercer millor jugador en valoració amb 15,6 de mitjana, només per sota Nik Caner-Medley i de San Emeterio. Jaycee valora molt positivament la seva estada a Teramo (Italia) i els seus dos anys a Gran Canària. 
Sobre el seu futur, diu que prendrà la millor decisió per a la seva carrera i família, ja que acaba contracte aquest any, tot i que algunes veus diuen que ja té aparaulat un nou contracte amb el Reial Madrid. Esperem que no sigui així i sigui el recanvi de Jaka aquí al Barça.

Us deixo aquí un vídeo per si no sabeu qui és:



1 comentari:

  1. El Marca diu que ja està fet amb el Madrid, i últimament en els fitxatges del bàsquet encerten.

    És molt bo, però li pot passar com a Oleson, que encara no ha triomfat al Baskonia.

    ResponElimina