divendres, 4 de març del 2011

4 de 5!!

Per primera vegada en la història d'aquesta competició, un país fica quatre representants a quarts de final.
El bàsquet espanyol pot somiar amb tres equips a la Final Four de Barcelona De moment té un. Madrid i València s'enfrontaran a quarts en un play-off a cinc partits que arrencarà el 22 de març.
El vencedor s'enfrontarà al Sant Jordi el guanyador de l'encreuament entre el Baskonia i el Maccabi. L'equip d'Ivanovic té el factor pista. El Barcelona, el gran favorit al títol i actual campió, tindrà un rival complicat abans d'arribar a la Final a 4: el Panathinaikos d'Obradovic.

Un gran Caja Laboral va aconseguir el bitllet per disputar els quarts de final de l'Eurolliga després d'un treballat i sofert triomf a la pista de Lietuvos Rytas, 68-77. El partit va ser molt igualat i no es va decantar per a l'equip vitorià fins als dos últims minuts amb dos triple de Huertas i Barac.
Fernando San Emeterio, l’aler del Caja Laboral, va ser el MVP de l'última jornada del TOP 16’ amb 19 punts anotats, 11 rebots i una valoració de 34, que suposa la seva millor marca a la Eurolliga.

El Power Electronics València va aconseguir també el pas a quarts per primer cop a la Seva història, guanyant a casa al Fenerbahçe turc per un marcador de 82 a 68.
L'equip local va doblegar al seu rival empès pels més de nou mil seguidors que van omplir el seu pavelló i gràcies a la seva bona defensa ia dos triples de Rafa Martínez en els últims minuts.
El conjunt valencià havia de guanyar almenys per tres punts a l'equip que dirigeix Neven Spahija, que en el seu retorn a la que va ser casa les dues últimes temporades es va emportar una gran ovació per part del públic de la Fonteta però també la decepció de quedar eliminat en caure per 14 punts.

El Regal FC Barcelona ha complert amb el tràmit de disputar l'última jornada del 'Top 16' tot i tenir assegurada la primera posició del grup, i ho va fer amb una victòria fàcil davant la Unió Olimpia de Ljubljana (76-58) i liderat per un motivat Jaka Lakovic i la seva efectivitat des de la línia de triple.
No hi havia res en joc més que conèixer el rival a quarts de final i aconseguir passar net a la següent ronda. Doncs bé, els de Xavi Pascual han aconseguit ser l'únic equip de 'play-off' que arriba invicte del 'Top 16'a causa de la clara derrota del Reial Madrid davant el Montepaschi Siena.
Pel que fa al rival, serà el sempre poderós Panathinaikos grec, que es va imposar a Màlaga a l'Unicaja (61-77) i serà segon per la victòria del Caja Laboral.

El Real Madrid en canvi, va perdre de manera estrepitosa a casa, en un partit en el qual ni italians ni espanyols es jugaven res, ja que els blancs tenen garantit el factor pista a favor en els quarts de final per ser primers de grup i els verdinegres, líders de la seva Lliga, en contra per ser segons, el Madrid va sorprendre no ja per la derrota sinó per la forma i la diferència que va arribar a ser de 31 punts a vuit per al final. (77-95).

Ettore Messina va deixar el càrrec d’entrenador de l’equip blanc esperant que la seva marxa aportés a l’equip unió dins i fora la pista. La seva raó per marxar va ser degut a varies discrepàncies, la falta de maduresa de l’equip i a que preferia marxar ara, que ja estan classificats i van segons a la lliga, que no fer-ho després amb més mals resultats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada