dimarts, 15 de març del 2011

Middleton torna a la ACB

Després de les baixes de Claver i Augustine, el Power Electronics Valencia ha decidit moure's en el mercat fitxant al pivot gironí. En els propers dies passarà el reconeixement mèdic preceptiu a la signatura del contracte.

El veterà pivot de 44 anys s'incorporarà a la disciplina del Power Electronics València per als propers 2 mesos. En els propers dies passarà la revisió mèdica, requisit imprescindible per segellar la seva arribada al conjunt taronja.

Darryl Middleton, amb experiència en la Lliga ACB amb el Girona, FC Barcelona, ​​Joventut i Caja San Fernando, ja va coincidir amb Svetislav Pesic en la seva etapa a Girona en la 2006-07. Actualment jugava al Sant Josep de Girona, on fins fa poc compartia equip amb David Navarro, també recent fitxatge taronja.

Després de tancar el seu fitxatge amb el Power Electronics València, Darryl Middleton ha assegurat que era "un oferiment que no podia rebutjar", perquè es presentava com la "última oportunitat per tornar a l'ACB".

Enhorabona Darryl!

3 comentaris:

  1. per cert, l'altre dia Manel Fuentes al seu programa de Catalunya Radio va entrevistar a Ricky Rubio, que en una molt bona entrevista es va atrevir a parlar de tota la actualitat i del seu passat badaloní

    us deixo aquí l'enllaç:
    http://www.acb.com/redaccion.php?id=74664

    ResponElimina
  2. Increïble la fixació que té Pesic amb el Girona. Devia ser molt feliç allà. Primer David navarro i ara Midletton. Com Midleton jugui una Final Four, nuse, però faré alguna cosa.
    Seria la hòstia!

    ResponElimina