divendres, 18 de març del 2011

Jornada avançada ACB

Regal Barça i Caja Laboral juguen avui els partits avançats a la jornada 26 de lliga. El motiu d'això és que els do clubs van demanar permís per jugar avui degut a que tenen jornada intersetmanal d'Eurolliga, i així podien descansar i preparar els partits amb més temps.

Regal Barça rep a Asefa Estudiantes en un partit que es preveu fàcil pels blaugranes i pot servir per millorar la confiança entre ells després de dos partits francament dolents. Un cop recuperades les baixes de Fran Vázquez i Morris, Anderson tornarà a jugar de 3. Veurem què passa!

Caja Laboral - Cajasol és l'altre partit avançat de la jornada. Igual que el dels blaugrana, aquest partit ha de servir per guanyar confiança pels importants partits de dimarts i dijous. El que es preveu un partit factible pels vitorians, pot arribar a complicar-se si el Caja Laboral no es posa les piles a l'inici de partit. Si ho fa podrà reservar forces pel final del partit, ja que hi ha una diferència força gran entre els dos equips.

Un altre aspecte a comentar és l'apassionant partit entre Unicaja i Real Madrid amb la tornada de Garbajosa, el Lagun aro - DKV Joventut, i el Granada - Assignia Manresa.

5 comentaris:

  1. El Barça ha jugat un partit molt seriós, amb una excel·lent segona meitat.
    S'ha pogut reservar a Navarro i a Anderson, i tot està a punt per l'important playoff contra el Panathinaikos.

    Salutacions des de www.tenimunblog.com

    Per cert, com has aconseguit gairebé 30 seguidors de google?

    ResponElimina
  2. Són alguns companys de classe, alguns amics, i llavors anant a diferents blogs comentant alguna cosa i que fessin una visita...

    ResponElimina
  3. doncs podries seguir-nos a nosaltres també, i suggerir-ho als teus amics.
    Nosaltres ja t'hem posat enllaçat des del nostre blog

    ResponElimina
  4. el problemaés que blogge només deixa seguir blogs de blogger. Jo a tu et segueixo pk tes conta google, però la pàgina no m'hi deixa fer-me.
    Em pensava que us tenia preferits i pel que veig no se'm devia guardar! hi aneu de pet!

    ResponElimina
  5. el meu blog es de blogger. Molt modificat, però es de blogger

    ResponElimina