divendres, 11 de març del 2011

Victòria molt sofrida del Regal i derrota del DKV

A la espera del que faci l'Assignia Manresa, perdent de 5 punts quan falten els darrers 10 minuts per jugar, Regal Barça i DKV Joventut ja han jugat els seus respectius partits de la jornada 26 de la ACB.

El Barça ha patit moltíssim per superar al cuer de la lliga, el Menorca. Fins el minut 33, el Regal no ha pogut posar-se per davant, però un cop ho han aconseguit, han hagut de mantenir el bon joc i ser pacients per endur-se el partit. El partit ha començat molt malament pels blaugrana, que han rebut un parcial de 11 a 3 els primers 4 minuts del partit, que han estat contrarestats amb dos triples de Navarro (20 punts). Una defensa agressiva del Menorca i junt amb la precipitació del Barça per atacar la zona 1-3-1, han portat a un dels marcadors més curts dels blaugrana en una primera part aquesta temporada, 39-30 a mitja part.
La segona part el Barça ha jugat amb cap, remuntant poc a poc la diferència del marcador, per avançar-se al marcador per primer cop a falta de 7 minuts per la conclusió del encontre. Un bon Allan Anderson (15 punts) en els minuts finals jugant de 4, ha garantit la victòria final per 73 a 78.

Pel que fa al DKV Joventut, venia de trencar una mala ratxa de 4 derrotes consecutives guanyant a casa contra el Blancos de Rueda Valladolid que el podia fer creure en la possibilitat de guanyar el partit contra un Power Electronics Valencia en ratxa.

L'equip valencià va saltar a la pista sense tensió defensiva i el Joventut ho va aprofitar. El conjunt català va treure profit del físic dels seus dos ràfecs, Pere Tomàs i Hosley, i dels problemes defensius que el nord-americà li va crear el seu compatriota Jeremy Richardson (7-14, m.6).
Però a partir d’aquest moment el Power Electronics València atropellar el DKV Joventut que es va veure ofegat per la primera línia defensiva valenciana, superat pel físic dels seus interiors i incapaç de frenar el talent ofensiu dels seus exteriors en un gran partit de Rafa Martínez.
Resultat final de 94-71