dijous, 3 de març del 2011

Caja Laboral i Power Electronics a per la classificació

Caja Laboral i Power Electronics València poden completar avui el pòquer d'equips espanyols en els quarts de final de l'Eurolliga.
Guanyar a l'última jornada del 'Top 16' serà fonamental pe bascos i valencians que tenen a les seves mans accedir a uns quarts de final amb clar color espanyol. Només l'Unicaja està ja sense possibilitats matemàtiques per classificar-se. Partits de tràmit pel Barça i Madrid
i és que, com ja sabeu, van classificar-se com a primers de grup dijous passat guanyant en dos pistes molt complicades.


El Caja Laboral ha de jugar a Lituània davant el Lietuvos Rytas. Si guanya es classificarà com a primer de grup. Si perd, necessitarà l'ajuda d'Unicaja ja que cal que guanyi a Màlaga al Panathinaikos perquè els bascos es classifiquin com a segons de grup. Si el Caja Laboral acaba primer s'enfrontarà amb el Maccabi Electra i si és segon, amb el Regal Barça, amb el factor camp per als blaugranes.

El Power Electronics València també depenen de si mateixos per aconseguir el bitllet per als quarts de final. Han de guanyar a casa al Fenerbahçe Ulker per tres punts (o més) d'avantatge. Si ho aconsegueix serà segon del grup H, en cas contrari, quedaria eliminat. Els valencians ja saben contra qui jugarien en cas de passar a cuarts, seria contra el Reial Madrid amb el factor camp pels madrilenys.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada