dimecres, 16 de març del 2011

Garbo torna a casa

L'Unicaja ha arribat a un acord amb Jorge Garbajosa perquè jugui en l'equip malagueny fins a final de temporada. El jugador, que torna a Màlaga després de la seva sortida de l'Unicaja en l'any 2006 en direcció a l'NBA, arriba ara procedent del Reial Madrid, equip al qual va arribar la temporada passada.


Cal recordar que Garbajosa vivia una situació complexa al quedar-se sense fitxa al conjunt blanc degut a que Messina no veia en ell el jugador que havia estat anys anteriors, i van fitxar altres jugadors que van fer prendre aquesta decisió. Durant moltes setmanes no es va arribar a cap tipus d'acord fins abans d'ahir, quan per la nit del dimarts va fitxar pels malaguenys.




L'anècdota la firma Berni Álvarez, el capità del conjunt malagueny que no sabia amb exactitud com anaven les negociacions i es va trobar al mateix vestuari per sorpresa a Garbajosa.
Jorge podrà jugar aquest mateix dissabte contra el seu ex-equip en el partit de la jornada: Unicaja Málaga VS Reial Madrid, dissabte a les 18.00 per Teledeporte.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada