dimecres, 9 de març del 2011

Kevin Love iguala el record del mític Moses Malone

Kevin Love, l'ala pivot de Minnesota Timberwolves va aconseguir igualar ahir a un mite del basquetbol com és Moses Malone. El record aconseguit és el de nombre de partits seguits fen dobles xifres, el que a la NBA anomenen "doble doble", que significa anotar 10 o més punts i 10 o més rebots en un mateix partit. Aquest jugador porta fets ja 51 partits seguits arribant a aquestes xifres, igualant aquest record de Malone de la temporada 1978-1979.


Però aquí no s'acaba la cosa, Kevin Love ha aconseguit en el que portem de temporada en cinc partits, més de vint punts i més de vint rebots, registres que no es veien en una pista de l'NBA des de fa moltes temporades. A més té l'honor de ser l'últim jugador en fer un 30-30, realitzat durant el mes de novembre.

Actualment, el jugador de Minnesota Timberwolves és l'actual màxim rebotador de la competició, 15/08 RPP, amb més de dos rebots de diferència respecte al segon classificat.

1 comentari:

  1. Jo el vaig conèixer al Mundial, i em va semblar un molt bon pivot. És molt regular, i es d'aquests pivots que està més pendent de tancar el rebot i fer cistelles fàcils.

    I els partits on està inspirat, i no es troba amb un pivot fort rival, se'n va a números estratosfèrics, com els 30 punts i 30 rebots d'un dia.

    Té molt de futur, qui sap si amb Ricky a l'equip

    Salutacions,
    Edu

    ResponElimina