dilluns, 7 de març del 2011

Derrotes del Regal i DKV i victòria important per l'Assignia


L'Assignia Manresa va aconseguir una victòria importantíssima davant el Meridiano Alicant, que l'allunya dels llocs de descens amb 6 punts d'avantatge.


Tot i que el marcador baix era previsible entre els dos equips menys anotadors de la Lliga, el 49-48 final, va ser l'anècdota de la jornada ja que és un nou rècord a l'ACB, amb menys de 100 punts entre els dos conjunts.
El final del partit va ser d'infart. El Meridiano va tenir l'última opció, però la pressió va pesar i Álex Urtasun (sol en el tir) i Martynas Andriuskevicius (en el rebot) no van ser capaços d'anotar. El mèrit va ser per el base del Manresa, Rodrigo San Miguel, que va clavar els dos tirs lliures decisius, amb 47-48 al marcador i només quatre segons per acabar el partit.

Regal Barça va ser la notícia d'aquest cap de setmana, ja que va perdre de forma estrepitosa al camp del Fuenlabrada de Xavi Rabasseda (1 punts 1 de valoració). Un mal partit dels blaugranes que van anar a remolc durant tot el partit, va fer tallar la ratxa de 21 partits seguits guanyant.
L'equip madrileny gairebé ho "va brodar", com havia advertit el seu entrenador, Salva Maldonado, el dia abans com a condició inexcusable per guanyar a un dels millors equips d'Europa, sinó el millor.
El Fuenlabrada, amb un grandiós Gustavo Ayón, que va acabar el partit amb 24 punts, 8 rebots i 29 de valoració, 14 d'aquests en el primer quart. Va ser aquí, precisament en el primer quart, quan l'equip local va començar a creure en un triomf que semblava gairebé inviable a la vigília. El conjunt blaugrana va aconseguir retallar el desavantatge però no lo suficient per completar la remuntada.

La penya, mermada amb moltes baixes com cada setmana, no va aprofitar la mala maror que hi havia en el Real Madrid amb la marxa de Ettore Messina.
Menys de 48 hores després del partit de l'Eurolliga contra el Montepaschi Siena, els jugadors blancs van tornar al lloc dels fets, la Caixa Màgica, on es van trobar amb la bronca dels seus seguidors. A 24 hores de la dimissió de l'italià, els blancs es van oblidar del seu anterior tècnic.
Els madridistes van superar un mal començament per ficar-se a poc a poc en el partit i acabar guanyant, gràcies a la seva major plantilla, el seu domini del rebot i el seu encert davant el cèrcol contrari.

1 comentari:

  1. La ratxa s'havia de trencar algun dia pel Barça!
    El DKV preocupa, la veritat, sobretot comparant-lo amb el DKV de fa 2 mesos.

    I molt content pel Manresa, que poc a poc sembla assegurar-se la permanència.

    I demà més ACB: no para

    Salutacions,
    Edu

    ResponElimina