dimarts, 1 de març del 2011

Gran ratxa del UniGirona

Ja que em sento bastant gironí, vivint des de fa més de dos anys a Girona, intento seguir el que fan els principals equips de la ciutat, tant en futbol com en bàsquet. M'ha fet gràcia comentar la bona ratxa que porten les gironines i també ja que hi juga una amiga meva, que amb 18 anys ja està jugant a la primera divisió femenina, la Mariona Ortiz, que d'aquí uns anys esperem que sigui la nova Amaia Valdemoro. 

L'Unigirona FC és una dels tres equips catalans que formen part de la primera lliga femenina de Basquetbol junt amb Cadí la Seu i el Club Bàsquet Olesa.

A principi de temporada els tres equips van mostrar nervis i no fins fa uns partits estaven els tres equips en la part baixa de la classificació. L'Unigirona rebia en la jornada 15 el RC Celta Indepo, després de perdre tres partits consecutius. El partit es preveia complicat ja que el Celta també era dels equips de la cua de la classificació.

El Unigirona va superar sense masses problemes al Celta amb un resultat de 66 a 54 amb una gran Evelina Guneva. Així les gironines trencaven una mala ratxa i agafar més confiança pels pròxims partits.

En la jornada 16 l'Unigirona es desplaçava al camp del Gran Canaria on van aconseguir guanyar un partit molt complicat en que cap equip va poder distanciar-se en el marcador. Una molt bona actuació de Veronica Vega, amb 17 punts i 26 rebots, l'Unigirona va donar un cop a la taula guanyant tant sols per dos punts (65-67).

El següent partit va ser contra el Palacio de Deportes de Ibiza, un rival, a priori, millor que el del Girona, però les dues victòries de les dues setmanes anteriors van fer que les gironines sortissin molt fortes i guanyar el partit amb tranquil·litat amb una altra bona actuació de Veronica Vega (70-53).

Fa dos caps de setmana, hi havia derbi contra l'Olesa. Tot i un mal inici, un 3r quart espectacular amb 31 punts, van remontar el partit i l'últim quart es van limitar a aguantar la diferència en el marcador guanyant 77 a 52 amb Shea Warburton i un altre cop Veronica com a protagonistes.

Arribavem a la jornada 19 amb un partit teòricament fàcil contra el penúltim classificat, i amb la moral pels núvols. Això podia dificultar la tensió del partit i fer que tinguessin problemes al final del partit. El partit va ser molt igualat fins a mitja part, a partir d'allà el Unigirona va apretar i va distanciar-se de 8 punts al final del 3r quart. L'últim quart, l'equip d'Anna Caula, va mantenir el nivell i va aconseguir guanyar el partit amb una diferència final de 11 punts (67-56).

Així les gironines aconseguien cinc victòries consecutives que els donen moral pels dos pròxims partits contra Perfumerias Avenida (1r classficat) i Ros Casares (2nes).

   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada