dilluns, 14 de març del 2011

El Regal recupera efectius

Dos dels jugadors del Regal Barça que no van poder jugar a Menorca, Fran Vázquez i Terence Morris, ja estan recuperats de les seves respectives lesions. Joe Anglès, en canvi, s'ha de sotmetre a més proves.
 
Fran Vázquez, que va anar a rebre els seus companys a l'Esplanada del Camp Nou al seu retorn de Menorca, es va perdre el partit per un esquinç al lligament lateral extern del turmell esquerre que s'havia fet el partit de dijous davant el Cajasol. El pivot gallec ja està recuperat d'aquesta lesió i avui dimarts ha tornat als entrenaments amb la resta de l'equip.

En un ensurt es va quedar també la lumbàlgia que va patir Terence Morris durant l'escalfament previ al partit de Menorca. El nord-americà no va poder disputar el partit el que va provocar posar a Anderson com 4. Morris ja s'ha recuperat i podrà posar-se a les ordres de Xavi Pascual per al proper partit del Regal Barça, divendres al Palau davant el Asefa Estudiants.

Joe Ingles, que tampoc va viatjar per una elongació al bessó de la cama esquerra encara haurà d'esperar. Aquest dilluns a la tarda se sotmetrà a més proves mèdiques per establir l'evolució de la lesió.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada