dimarts, 8 de març del 2011

Lamont Barnes deixa el Blancos de Rueda

El pivot del Blancs de Rueda Lamont Barnes s'ha desvinculat del club, segons ha indicat el jugador a través dels seus agents, pel continu retard en els pagaments que suposen quatre mesos de salari d'aquesta temporada, més altres quantitats de la passada campanya.
Segons el text íntegre de l'agència que representa els interessos del jugador, "el fins ara jugador del CB Valladolid Lamont Barnes ha comunicat la seva decisió de rescindir el seu contracte amb el conjunt de Valladolid davant el continu incompliment per part del club de les seves obligacions contractuals".
El comunicat afegeix que també és "pel permanent retard en els pagaments del seu salari i la seva negativa a complir la sentència del Tribunal d'Arbitratge de la FIBA, per la qual el club ha estat condemnat al pagament de totes les quantitats degudes al jugador de la temporada 2009/10, Barnes ha decidit posar punt i final a la seva relació amb el club del Pisuerga ".
Per la seva banda, el club de Valladolid ha remès una breu nota en la qual afirma que ha decidit "deixar sense efecte la vinculació contractual existent fins al final d'aquesta temporada" amb Lamont Barnes, a causa de "motius disciplinaris" i anuncia la compareixença per aquesta tarda del director esportiu, Eduardo Pascual, que aportarà més informació.

Font: www.marca.com

1 comentari:

  1. És que hi ha molts equips de la ACB que estan amb problemes econòmics. Em sembla que Barnes ha aguantat tant perquè l'equip anava bé, i sobretot per jugar la Cop. Però ja era qüestió de temps.

    Una pena.

    Salutacions,
    Edu

    ResponElimina